top of page

TIETOSUOJA

Tällä sivulla kerromme, miten asiakkaidemme sekä Taplause-palautejärjestelmän loppukäyttäjien henkilötietoja käsitellään Taplause Oy:ssä.

Taplause Oy:n asiakkaat

Taplause Oy:n asiakasrekisteri sisältää nykyisten, aiempien ja mahdollisten asiakkaidemme yhteystietoja, jotka olemme saaneet käyttöömme henkilön nimenomaisella suostumuksella tai oikeutettuun etuumme perustuen. Olemme keränneet ja keräämme jatkossakin asiakkaidemme yhteystietoja tapaamisissa, sähköpostilla, puhelimitse ja verkkosivuillamme. Tietojen keräämisen tarkoitus on asiakassuhteen ylläpito, yhteydenpito, markkinointi, myynti ja tiedottaminen. Säilytämme asiakkaidemme henkilötietoja huolellisesti emmekä luovuta niitä kolmansille osapuolille.

Taplause-palautejärjestelmän loppukäyttäjät

Taplause-palautejärjestelmän avulla kerättyjen palautteiden osalta EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen rekisterinpitäjä on palautteen kohde, Taplause Oy:n asiakas, mikäli palaute sisältää henkilötietoja.  Taplause Oy on näiltä osin henkilötiedon käsittelijä. Henkilötietoja kerätään palautteiden yhteydessä palautteen antajan ja Taplause Oy:n asiakkaan välistä yhteydenpitoa varten.  Tietoja ei käytetä markkinointiin Taplause Oy:n toimesta. Muilta osin käsittelemme palautejärjestelmän loppukäyttäjien henkilötietoja erikseen vain asiakkaamme pyynnöstä. Emme luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille emmekä julkaise niitä ilman henkilön nimenomaista suostumusta. 

Katso myös rekisteriseloste.

Tietoa verkkosivustomme tietosuojasta.

Yhteyshenkilömme tietosuojaa koskevissa asioissa:

 

Mirko Lännenpää

mirko.lannenpaa@taplause.com

050 531 95 86

bottom of page